De mogelijkheden op het gebied van audio en visueele techniek zijn de laatste jaren ontelbaar geworden. Mede door de integratie met ICT wordt het niet alleen door bedrijven toegepast maar zien we ook steeds meer en meer in onze eigen huiskamer uitgebreidere audio, video en tv installaties. De huidige toegepaste techniek is op de consument aangepast maar is toch erg complex. Vooral het aansluiten en het op elkaar afstemmen van de apparatuur blijft toch een professionele bezigheid.

Zo kunnen we bijvoorbeeld al geruime tijd iets opnemen en tegelijkertijd naar iets anders kijken, terwijl in de keuken Radio3 te beluisteren is kan opa gewoon met de ringleiding sport luisteren op Radio2. De kinderen hebben een filmpje op internet gezet en willen dat graag beneden op de tv laten zien met natuurlijk ook het geluid. Terug van vakantie laten we de foto’s en video’s ook op de tv zien. En zo er natuurlijk ontelbare situaties waar U misschien niet zelf uitkomt.

Door onze kennis op het gebied van audio en video voortdurend bij te houden en uit te breiden kunnen wij een service bieden waarbij alles voor wordt aangesloten en op elkaar wordt afgestemd. Of het nu om één tv gaat of over een complete audio,-video installatie onze medewerkers staan voor U klaar!

Voor meer informatie klik hier