Over ons

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart onder de naam “H. Hoefnagel glasvezeltechniek” en sinds medio 2011 gaan onder de nieuwe naam “Hoefnagel Technical Services BV (HTS)”.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Onze firma is de laatste jaren uitgegroeid tot een organisatie die een compleet diensten- en servicepakket levert op het gebied van glasvezel (FTTH), Data- en telecom en Rollout.

Bovengrondse, ondergrondse en inpandige infrastructuren zijn voor ons dagelijkse bezigheden. Voor elk specifiek gebied zijn bij ons specialisten in vaste dienst, zoals u ziet in ons menu waar de verschillende disciplines besproken worden. Onze kracht is om het aan ons uitbestede werk probleemoplossend, snel en efficiƫnt uit te voeren, met oog voor perfecte afwerking en oplevering.

Wij werken met gemotiveerd personeel welke voor de verschillende werkzaamheden ook de benodigde opleidingen en certificaten behaald hebben. Deze opleidingen laten wij toetsen door een onafhankelijk opleidingsinstituut. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste technieken. Ook Veiligheid, Gezondheid en Milieu hebben wij hoog in ons vaandel en blijven dan ook graag op de hoogte van de huidige gelden regelgeving.

We voeren een strak managementbeleid met korte lijnen, waardoor iedereen precies weet wat er gevraagd wordt om zo de meest optimale prestatie voor de klant te leveren.

In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. Dit komt mede door de goede kwaliteit die bij ons zeer hoog in het vaandel staat. We zijn dan ook actief op meerdere projecten voor meerdere opdrachtgevers. In de toekomst zouden we graag zien dat HTS een begrip word in de glasvezel techniek, en klanten onze services als goed ervaren.