Roll-out services

Hoefnagel Technical Services heeft de knowhow en capaciteit om voor diverse ISP’s de rollout van de diensten te verzorgen. Of dat nu in een Coax, Koper of Glasvezelnetwerk is, onze monteurs sluiten uw klanten aan.

We hebben brede ervaring op het gebied van patching in bijvoorbeeld straatkasten met multitaps voor het aansluiten van coax, patching in een Area-Pop voor de aansluiting op het glasvezelnet en uiteraard ook binnenshuis kunnen wij alle denkbare bekabelingen, en uiteraard ook draadloos, voor uw klanten installeren.

De diverse diensten worden door onze monteurs met enthousiasme online gebracht waarbij we de klant van duidelijke uitleg voorzien. Al dan niet met opdrachtgever afgesproken word de bekabeling volgens normen afgewerkt en zal de klant na vertrek van de monteur zelfstandig zijn producten kunnen gebruiken.

Storings- en escalatie diensten.
Veel van onze monteurs zijn bereid om storings en escalatie diensten te draaien, avond en weekend behoren daar uiteraard ook bij. Wij zijn ons ervan bewust dat we aan een 24uurs product werken dat niet alleen tussen 9-17u gebruikt wordt.